Advies op maat

Als u van plan bent om voor uw onderneming een website te laten bouwen, kan het een behoorlijke puzzel worden waarvan u niet alle stukjes aan elkaar kunt passen. Joscal kan u adviseren door de stukjes op zijn plaats te leggen voordat u tot opdracht van ontwerpen en bouwen overgaat, geheel onafhankelijk dus ook als u niet voor het bouwen van een internet pagina voor ons kiest. Ons advies is bijna altijd maatwerk, tussen een ZZP-er en een ondernemer met personeel in dezelfde branche is het verschil relatief klein, maar een fotograaf heeft nu eenmaal een andere klantenkring als een aannemer en zal het design hierop ontwerp hierop aangepast moeten worden.

Wij werken met een overzichtelijk stappenplan zodat u vooraf geen onduidelijkheden heeft, en tijdens het proces van bouwen niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Informatie
Samen wordt bepaald wat u voor product wilt, wilt een statische pagina, of wilt u met regelmaat de inhoud updaten? Heeft u een website gezien wat heel dicht bij uw plan komt? Wilt u na oplevering zelf de pagina kunnen updaten? Joscal adviseert u over de mogelijkheden, en met welke factoren u rekening moet houden.
Plan van aanpak
Wij leveren u een plan van aanpak, een planning en kosten overzicht.
Prototype
Wij levereren u een prototype van het layout, wat na goedkeuring gaandeweg opgebouwd wordt tot het uiteindelijke resultaat. Tijdens het hele bouwprocess heeft u toegang tot dit prototype zodat u openlijk de voortgang van het proces kan volgen.
Oplevering
Na goedkeuring leveren wij het resultaat op de gewenste locatie en na een finale-test bent u de trotse eigenaar van een website.
joscal advies voor webdesign

Bovenstaande stappen zijn slechts de hoofdstappen die wij gebruiken. Uiteraard passen wij in overleg met u dit aan naar uw wensen.

joscal webdesign 2020  © | kvk nr: 56096895 | e-mail: info@joscal.nl