Joscal Webdesign

Bent u ondernemer en op zoek naar webdesign met een juiste prijs kwaliteit verhouding? Dan bent u bij Joscal webdesign aan het juiste adres. Joscal is een jong bedrijf met de benodigde ervaring en nog kan werken met een persoonlijke benadering. Joscal is een eenmanszaak gevestigd te Helmond, die in staat is onafhankelijk te werken.

Totaal pakket

Om u optimaal van dienst te zijn kunt bij ons terecht voor het gehele pakket die u als (startende) ondernemer nodig heeft om uw bedrijf te presenteren via het internet. Webdesign, e-marketing en zelfs eventueel een logo ontwerp. Wij hebben veel ervaring in het leveren van complete paketten voor met name de ZZP-er die zich graag bereikbaarder wil maken via het internet, maar ook voor het installeren van complete content management en Webwinkel systemen bent u bij ons aan het juiste adres.

Lage prijzen door werken vanuit huis

Omdat onze producten buiten kantooruren vanuit huis gemaakt worden, kunnen wij de kosten en dus ook de prijzen relatief laag houden. Wij leveren hoogstaande websites af die gemaakt en voorzien zijn van de hedendaagse technieken tegen een zeer gunstige prijs.

Joscal Webdesign
Onderhoud

Heeft u al een website, maar wilt deze laten aanpassen met updates of eventuele nieuwe mogelijkheden, ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Snel en proffesioneel uw website weer up-to-date.

Verenigingen
Heeft uw vereniging nog geen website? Wij bieden advies en hulp om een content management systeem zoals Joomla te installeren.
joscal webdesign 2020  © | kvk nr: 56096895 | e-mail: info@joscal.nl